Barum Czech Rally Zlín 2024: Stříteský si dojel pro titul. Kopecký až devátý (2024)

Po pátečním slavnostním startu a noční městské rychlostní zkoušce, kterou ovládl Rakušan Simon Wagner, se po sobotní první etapě dostal do vedení Dominik Stříteský. Vneděli jsou na programu tři úseky Semetín, Pindula a Halenkovice, znovu ve dvou průjezdech.

play_fill
VIDEO. Jak hodnotí sobotní Barumku Stříteský, Cais či Pech?

Ostatní sporty

R15 HALENKOVICE
Poslední RZ na pořadí už nic nezměnila. Potvrdila vítězství Dominika Stříteského, druhé místo Simona Wagnera a třetí pozici Erika Caise, který se poprvé na Barumce dostal na stupně vítězů.

POŘADÍ 53.ROČNÍKU BARUM CZECH RALLY ZLÍN

1. Stříteský D. / Hovorka Jiří (Škoda Fabia RS Rally2) 1:41:56.7.
2. Wagner Simon / Hain Jara (AUT, Škoda Fabia RS Rally2)+ 19.2.
3. Březík Adam / Krajča Ondřej (Škoda Fabia RS Rally2) + 24.0.
4.Cais Erik / Bacigál Igor (Škoda Fabia RS Rally2) + 37.9 (20spenalizace).
5.Mareš Filip / Bucha Radovan (Toyota GR Yaris Rally2) + 41.6.
6. Llarena Efrén / Fernandez Sara (ESP, Škoda Fabia RS Rally2) + 1:22.3.
7.Marczyk Miko / Gospodarczyk S. (POL, Škoda Fabia RS Rally2)+ 1:58.4.
8.Neubauer H. / Ettel Bernhard (Škoda Fabia RS Rally2) + 2:21.4
9. Kopecký Jan / Hloušek Jan (Škoda Fabia RS Rally2) 2:31.0.
10. Pech Václav / Uhel Petr (Škoda Fabia R5) + 3:15.3.

play_fill
Král je mrtev, ať žije král! Barumku vyhrál Stříteský a má blízko k titulu MČR

Ostatní sporty

RZ14 PINDULA
Pomalu už začíná být jasno. Pokud se nestane nic neočekávatelného, Dominik Stříteský zvítězí vletošním ročníku barumky. Kelčský závodník si pohlídal erzetu na Pinduli, na které při druhém průjezdu dojel pátý, o0,2vteřiny před Simonem Wagnerem. Zkoušku ovládli shodným časem Erik Cais sFilipem Marešem.

„Jel jsem hodně opatrně, protože je to kluzké, hlavně vlese. Nechci udělat chybu a přijít ovýsledek,“ má jasnou prioritu Stříteský.

„Jsme výborně připraveni na Power Stage. Druhá etapa se mi hodně líbí, minulý rok jsme ji vyhráli. Je to Barum Rally, stát se může co*koliv,“ věří ještě vprvní místo Wagner.

„Špatně jsme se rozhodli ohledně pneumatik.Doufali jsme, že vlese bude víc mokro, než bylo,“ připouští Březík.

RZ13 SEMETÍN
Erik Cais si připsal už šesté vítězství na letošních RZ. Vcíli se na něj svteřinovým odstupem díval Dominik Stříteský, který dostal hodiny. Adam Březík vyletěl mimo trať, přesto dojel sedmý se ztrátou 6,7vteřin.

Stříteský má dvě zkoušky do konce 25vteřinový náskok na druhého Rakušana Wagnera, na třetí místo se vyšvihl Cais. Ten si vypracoval 2,8vteřiny vedení na Březíka.

„Vcíli byla spousta kamenů. Snažil jsem se jet, ale bohužel jsem se roztočil. Náskok na Wagnera je dobrý!“ pochvaluje si Stříteský.

„Trochu jsme zariskovali. Je to hodně náročná zkouška. Snad na dalších nebude pršet,“ přeje si Cais.

„Musíme to risknout,“ velí Březík před druhým průjezdem na Pinduli.

RZ12 HALENKOVICE
Ještě před polednem je za námi polovina nedělních zkoušek. Poprvé od městské erzety zvítězil Rakušan Wagner, za ním skončili Cais, Paddon, Březík a Stříteský. Na posledně jmenovaného však oproti Pinduli stáhl jen tři vteřiny, ztráta na lídra letošní barumky zůstává 21vteřin.

„Nedělní ráno bylo náročné. Na první erzetě jsme měli defekt, druhý na Pinduli. Jsme rádi, že jsme to dotáhli bez dalšího. Náskok jsme sice nenavýšili, jsme však rádi, že se nám ho podařilo udržet,“ těší Stříteského vohlase pro oficiální web barumky.

„Trochu jsme ztratili na Semetíně, stejně jako na začátku na Pinduli. Volba pneumatik se nám vyplatila při sjezdu. Odpoledne to ještě zkusíme. Erik bude další oříšek,“ ví Březík.

play_fill
Konec druhého muže ME: Franceschi odstoupil z Barum Czech Rally Zlín

Ostatní sporty

„Souboj obednu je sice otevřený, máme však nejtěžší možné soupeře. Bude to hodně komplikované. Adam sErikem jedou opravdu skvěle, erzety dobře znají. Adam si vlese dovolil neuvěřitelně zariskovat, ukázal, že to jde. Vítězství na Semetíně nás potěšilo, pokusíme se oto ina druhém průjezdu,“ nezastírá Mareš.

„Bylo to dost náročné. Věděl jsem, že Adam bude chtít na Pinduli zatáhnout maximálně. Před příjezdem do lesa jsme byli rychlejší, měl však rychlé gumy, dal nám tam poměrně dost. Pro třetí místo udělám absolutní maximum,“ má před sebou velkou výzvu Cais.

POŘADÍ PO DVANÁCTÉ ZKOUŠCE

1. Stříteský D. / Hovorka Jiří (Škoda Fabia RS Rally2) 1:19:10.6.
2. Wagner Simon / Hain Jara (AUT, Škoda Fabia RS Rally2)+ 21.4.
3. Březík Adam / Krajča Ondřej (Škoda Fabia RS Rally2) + 33.8.
4.Cais Erik / Bacigál Igor (Škoda Fabia RS Rally2) + 37.6 (20spenalizace).
5.Mareš Filip / Bucha Radovan (Toyota GR Yaris Rally2) + 50.1.
6. Llarena Efrén / Fernandez Sara (ESP, Škoda Fabia RS Rally2) + 1:17.1.
7.Marczyk Miko / Gospodarczyk S. (POL, Škoda Fabia RS Rally2)+ 1:27.4.
8.Neubauer H. / Ettel Bernhard (Škoda Fabia RS Rally2) + 1:45.3.
9. Kopecký Jan / Hloušek Jan (Škoda Fabia RS Rally2) 2:30.7.
10. Pech Václav / Uhel Petr (Škoda Fabia R5) + 2:45.0.

RZ11 PINDULA
Druhou zkoušku na probíhající barumce vyhrál Adam Březík. Na Pinduli nadělil přes čtyři vteřiny druhému Dominiku Stříteskému, další dvě Eriku Caisovi. Následující místa obsadili Filip Mareš, Jan Kopecký a Václav Pech.

„Na začátku jsme ztratili nějaký čas, protože je příliš sucho a my jedeme na mokrých pneumatikách. Část vlese ovšem byla dobrá,“ hodnotil Březík první dnešní Pindulu.

Fotogalerie: Barum Rally 2024 - 11. RZ Pindula

gallery50 fotografií

„Pro Adama je to domovská trať. Věděl jsem, že bude rychlý, také byl. Pořád bojujeme, bude však těžké dohnat první místo,“ uznává Cais.

Na čele svůj náskok navýšil Stříteský, jenž má na Wagnera náskok 25vteřin. Na třetího Březíka 35vteřin, na čtvrtého Caise další čtyři.

„Ocentimetry jsme minuli tyč. Jinak jsme však měli dobrou etapu,“ těší lídra dosavadního závodu.

Franceschiho postihly další defekty. Pindula se mu nakonec definitivně stala osudnou, vHalenkovicích už nepojede.

RZ10 SEMETÍN
Vneděli zahájil vítězstvím Filip Mareš. Pátý muž průběžného pořadí barumky odvě desetiny vteřiny předčil Erika Caise, odalší dvě legendárního Jana Kopeckého. Simon Wagner sAdamem Březíkem měli na dělené čtvrté pozici shodně ztrátu 1,9vteřiny. Vedoucí Dominik Stříteský dojel až dvanáctý, zjeho náskoku na druhého Wagnera se umazalo téměř sedm vteřin.

„Po ránu nejsem tradičně tak rychlý. Začátek nové etapy je tak skvělý,“ raduje se Mareš.

„Na druhém kilometru jsme měli defekt, cesta byla vážně dlouhá. Velká škoda takto po ránu,“ posteskl si Stříteský.

„Snažil jsem se jet opatrně, hlavně chceme bezpečně dorazit do cíle. To je náš dnešní hlavní cíl. Na některých místech je více štěrku, než jsem očekával. První část je kluzká,“ ohlédl se za prvním Semetínem Březík.

Perné okamžiky zažil druhý muž evropského šampionátuMathieu Franceschi. Francouzský jezdec vylétl mimo trať měl dvojitý defekt.

„Vůbec netuším, co se stalo. Vážně ne. Problém nastal po skoku,“ posteskl siFranceschi

RZ9 BUNČ
Devátá rychlostní zkouška byla zrušena. Stalo se tak zbezpečnostních důvodů, nad touto oblastí se prohnala bouřka. Po prvním dni je včele závodu Dominik Stříteský, který má 21vteřinový náskok na Rakušana Simona Wagnera. Třetí příčku hájí se ztrátou 45vteřin Adam Březík.

„Dneska to šlo parádně. Máme etapové vítězství, za což jsem vzhledem kpodmínkám velmi rád. Podařilo se to,“ těší Dominika Stříteského.

play_fill
První etapa Barum Rally objektivem fotoreportéra Jiřího Hejtmánka

Ostatní sporty

„Etapa mohla být určitě lepší, udělali jsme spoustu chyb. Hlavně já pár hloupostí. Dost času jsme prokaučovali. Spokojeni nejsme,“ říká na rovinu Adam Březík.

„Druhá sekce byla ze začátku skvěla. Špatné rozhodnutí sgumou nás stálo velmi drahocenný čas. Zítra to bude hodně těžké,“ tuší Erik Cais vohlasu pro oficiální sociální sítě barumky.

POŘADÍ PO PRVNÍ ETAPĚ (sobotních zkouškách)

1. Stříteský D. / Hovorka Jiří (Škoda Fabia RS Rally2) 55:46.6.
2.Wagner Simon / Hain Jara (AUT, Škoda Fabia RS Rally2)+ 21.1.
3. Březík Adam / Krajča Ondřej (Škoda Fabia RS Rally2) + 45.9.
4.Cais Erik / Bacigál Igor (Škoda Fabia RS Rally2) + 46.1 (20spenalizace).
5.Mareš Filip / Bucha Radovan (Toyota GR Yaris Rally2) + 52.8.
6.Franceschi M. / Malfoy Andy (FRA, Škoda Fabia RS Rally2) + 57.2.
7. Llarena Efrén / Fernandez Sara (ESP, Škoda Fabia RS Rally2) + 1:12.4.
8.Marczyk Miko / Gospodarczyk S. (POL, Škoda Fabia RS Rally2)+ 1:14.2.
9.Neubauer H. / Ettel Bernhard (Škoda Fabia RS Rally2) + 1:20.8.
10. Kopecký Jan / Hloušek Jan (Škoda Fabia RS Rally2) 2:34.5.
11. Pech Václav / Uhel Petr (Škoda Fabia R5) + 2:37.6.

18. Paddon Hayden / Kennard John (NZL, Hyundai i20 N Rally2) + 4:33.8.

RZ8 RAJNOCHOVICE
Do závodu promluvil déšť. Nové podmínky nejlépe vyhovovaly Stříteskému, který poprvé na letošní barumce vyhrál erzetu. Tři a půl vteřiny za sebou zanechal Wagnera, třetí dojel PolákMarczyk. Čtvrtý Březík měl na současného lídra ztrátu téměř 15vteřin. Cais zaostal o41 vteřin.

Mimo hru odobré umístění je vedoucí muž evropského šampionátu Paddon, jehož postihl na trati defekt. Na první místo se dívá se čtyř a půl minutovým odstupem. Kopecký se objevil mimo trať a nabral dalších 23sekund ztrátu.

RZ7 KATEŘINICE
Erik Cais zvítězil už na páté erzetě. Rodák zFryštáku vKateřinicích nadělil dvě a půl vteřiny Rakušanovi Wagnerovi, další 1,2vteřiny Janu Kopeckému a 4,5vteřiny Dominiku Stříteskému.

25letý jezdec na prvního Stříteského ztrácí jen 4,2vteřiny. Od první Březové na něj stáhl téměř čtvrt minuty.

„Ztratili jsme tady mnohem více, než jsme chtěli. Pořád však máme ještě nějaký náskok,“ ví dobře Stříteský.

RZ6 BŘEZOVÁ
Extrémně vyronanou podívanou nabídla odpolední Březová. Čtvrtou zkoušku opanoval Cais, jenž se však ototo prvenství naprosto shodným časem 7:30.8podělil sBřezíkem. Opouhou desetinku vteřiny za nimi dojel Kopecký.

Erik Cais znovu stáhl manko na Dominika Stříteského (čtvrtý vtéto RZ), momentálně na něj ztrácí už jen 8vteřin a 7desetin. Pořadí vprvní desítce si pouze prohodili Marczyk (nyní devátý) sNeubauerem (nyní desátý).

RZ5 BUNČ
První polovina sobotních zkoušek je za námi. Na té poslední se děly věci. Erik Cais znovu letěl jako vítr a vyhrál už třetí RZ letošního ročníku barumky. Druhý Dominik Stříteský za ním zaostal o5,4vteřiny, Rakušan Simon Wagner o7,6vteřiny.

Největší událostí byl defekt jedenáctinásobného šampiona Jana Kopeckého, kterýztratil téměř dvě a čtvrt minuty. Adam Březík dostal hodiny, na Caise měl manko přes 23vteřin.

„Stalo se to na štěrku, který je dost sypký a vylézají zněj velké kameny. Jeden byl na trati a já do něj narazil. Taková je rallye,“ uvědomuje si Kopecký.

„Je to těžké, náročné, obzvláště teď na Bunči. Stejně jako Honza jsme měli defekt, naštěstí menší, jen tři čtyři kiláky před cílem,“ líčí Stříteský.

Před dalšími jízdami vede Stříteský o10 vteřin před Caisem, třetí Wagner ztrácí přes 16vteřin. Čtvrtý Březík nahání dosavadního lídra už otéměř půl minuty. Do 30vteřin seještě vměstnali Franceschi a Mareš.

Na zkoušce havarovalJírovec, RZ poté byla zrušena. Zbývající posádky dostaly za těmi projetými náhradní čas.

POŘADÍ PO PĚTI RZ

1. Stříteský D. / Hovorka Jiří (Škoda Fabia RS Rally2)36:19.5
2. Cais Erik / Bacigál Igor (Škoda Fabia RS Rally2) + 10.1 (20spenalizace)
3.Wagner Simon / Hain Jara (AUT, Škoda Fabia RS Rally2)+ 16.8
4. Březík Adam / Krajča Ondřej (Škoda Fabia RS Rally2) + 28.9
5.Franceschi M. / Malfoy Andy (FRA, Škoda Fabia RS Rally2) + 29.0
6. Mareš Filip / Bucha Radovan (Toyota GR Yaris Rally2) + 29.3
7. Paddon Hayden / Kennard John (NZL, Hyundai i20 N Rally2) + 38.7
8. Llarena Efrén / Fernandez Sara (ESP, Škoda Fabia RS Rally2) + 45.2
9. Neubauer H. / Ettel Bernhard (Škoda Fabia RS Rally2) + 48.9
10. Marczyk Miko / Gospodarczyk S. (POL, Škoda Fabia RS Rally2) 53.5

12. Pech Václav / Uhel Petr (Škoda Fabia R5) + 1:56.6
15.Kopecký Jan / Hloušek Jan (Škoda Fabia RS Rally2) 2:13.1

play_fill
Novinky z barumky: Obhajoba ve velkém ohrožení. Kopeckého postihl defekt

Ostatní sporty

RZ4 RAJNOCHOVICE
Čtvrtá rychlostní zkouška zamávala spořadím. Vedoucí Adam Březík dojížděl sdefektem, propadl se na průběžné třetí místo se na ztrátou 10,7vteřiny na vedoucího závodníka. Tím je Dominik Stříteský, jenž na této trati skončil druhý. Onecelou vteřinu za ním zaostává Kopecký. Erzetu znovu ovládl Cais.

„Přemýšlím, kde defekt mohl nastat,“ uvažoval po nechtěné závadě Březík.

„Je to bláznivá trať, skutečně hodně rychlá sněkolika skoky. Čas jsme měli dobrý,“ pochleboval si Stříteský.

„Vůbec si nedokážu představit, jak to během jízdy muselo vypadat vautě Erika,“ smekl Španěl Llarena před rychlou jízdou Caise vtéto erzetě.

Kromě Březíka měli defekt také Amstrong a Marczyk. Molle dokonce havaroval.

RZ3 KATEŘINICE
Vpořadí třetí RZ opanoval Cais. VKateřinicích za sebou odvě a půl vteřiny nechal Stříteského, třetí dojel Kopecký. Svíce než čtyřvteřinovou ztrátou za Caisem byl Březík.

„Je úžasné, že se divákům můžu představit jako první. Před námi jsou teď dvě velmi dobré tratě, hodně se na ně těším,“ připouští Cais, jenž ovládl kvalifikaci. Zatím je jedenáctý.

Vpopředí průběžného závodu se nic nemění. Vede Adam Březík před Janem Kopeckým o0,5vteřiny, o2,4vteřin je za vedoucím mužem Stříteský. Šesté místo stráží Filip Mareš, deváté Hayden Paddon.

Fotogalerie: Barum Czech Rally Zlín, 2024, RZ 2

gallery31 fotografií

RZ2 BŘEZOVÁ
První sobotní erzetu vyhrál Adam Březík, o1,4vteřiny za ním zaostal Jan Kopecký. Na bedně je vsoučasné době také Dominik Stříteský, jenž na dosavadního lídra ztrácí 4,3vteřiny.

„Začali jsme dobře, mám ztoho dobrý pocit. Nyní na to musíme navázat,“ velí Březík.

Čtvrtý nejrychlejší čas zajel Erik Cais, vinou 20vteřinové penalizace zpáteční městské zkoušky je však až čtrnáctý. Velitní pětce tak jsou zatím Simon Wagner a Filip Mareš.

Fotogalerie: Barum rally - 2. RZ Březová

gallery38 fotografií

DALŠÍ INFORMACE

Druhá etapa na třech úsecích Semetín, Pindula a Halenkovice startuje vneděli ráno, aby jméno nejrychlejší posádky bylo známo mezi 16.a 17.hodinou. Na cílové rampě opět před zlínskou radnicí se představí po 17.hodině.

play_fill
Večerní rychlostní zkoušku Barumky ovládl Wagner, Cais chyboval

Ostatní sporty

Na startu se objevila špička evropského a českého šampionátu – jedenáctinásobný šampion a vítěz posledních osmi ročníků zlínské závodu Jan Kopecký (Škoda Fabia RS Rally2), úřadující evropský šampion, lídr průběžného pořadí ERC Hayden Paddon zNového Zélandu (Hyundai i20 N Rally2) nebo překvapení letošní sezony Mathieu Franceschi zFrancie (Škoda Fabia RS Rally2).

Pokud se vám osobně nepodaří závod navštívit, kde je možné Barum Rally sledovat? Zatímco loni přenášela prá vybraných erzet veřejnoprávní Česká televize, letos nabídne fanouškům rallye kompletní program Barumky sportovní stanice O2 TV Sport, když odvysílá vpřímých přenosech všech 15rychlostních zkoušek.

Fotogalerie: Barum Rally 2024 - 1. MRZ Zlín

gallery28 fotografií

Program 53.ročníku Barum Rally

Pátek 16.srpna
Kvalifikační zkouška Oldřichovice (2,77km) 8.00 – 10.10
Shakedown Oldřichovice (2,77km) – 10.15 – 13.00
Slavnostní start na nám. Míru ve Zlíně 16.00
1. RZ SSS Zlín (9,57) 21.15

Sobota 17.srpna
2. a 6.RZ Březová (12,73) 8.58a 15.35
3. a 7.RZ Kateřinice (7,49) 10.06a 16.43
4. a 8.RZ Rajnochovice (13,19) 10.59a 17.36
5. a 9.RZ Bunč (18,04) 12.42a 19:19

Neděle 18.srpna
10. a 13.RZ Semetín (11,51) 8.23a 13.08
11. a 14.RZ Pindula (16,57) 9.16a 14.01
12. a 15.RZ Halenkovice (12,48) 10.35a 16.05

Cíl ve Zlíně 17.35

Výsledky 1.SSS Zlín

1. Wagner Simon / Hain Jara (AUT, Škoda Fabia RS Rally2) 7:05.5
2. Březík Adam / Krajča Ondřej (Škoda Fabia RS Rally2) + 0.8
3. Kopecký Jan / Hloušek Jan (Škoda Fabia RS Rally2) + 1.0
4. Stříteský D. / Hovorka Jiří (Škoda Fabia RS Rally2) + 3.0
5. Mabellini A. / Lenzi Virginia (ITA, Škoda Fabia RS Rally2) + 3.2
6. Mareš Filip / Bucha Radovan (Toyota GR Yaris Rally2) + 3.2
7. Llarena Efrén / Fernandez Sara (ESP, Škoda Fabia RS Rally2) + 5.6
8. Marczyk Miko / Gospodarczyk S. (POL, Škoda Fabia RS Rally2) 5.9
9. Franceschi M. / Malfoy Andy (FRA, Škoda Fabia RS Rally2) + 6.1
10. Paddon Hayden / Kennard John (NZL, Hyundai i20 N Rally2) + 6.9

12. Pech Václav / Uhel Petr (Škoda Fabia R5) + 9.4
17. Cais Erik / Bacigál Igor (Škoda Fabia RS Rally2) + 20.8 (20spenalizace)

Výsledky kvalifikace vLudkovicích (2,77km)

1. Cais Erik / Bacigál Igor (Škoda Fabia RS Rally2) 1:40.992
2. Wagner Simon / Hain Jara (AUT, Škoda Fabia RS Rally2) + 0.769
3. Marczyk Miko / Gospodarczyk S. (POL, Škoda Fabia RS Rally2) + 1.011
4. Mareš Filip / Bucha Radovan (Toyota GR Yaris Rally2) + 1.045
5. Llarena Efrén / Fernandez Sara (ESP, Škoda Fabia RS Rally2) + 1.050
6. Franceschi M. / Malfoy Andy (FRA, Škoda Fabia RS Rally2) + 1.167
7. Stříteský D. / Hovorka Jiří (Škoda Fabia RS Rally2) + 1.238
8. Kopecký Jan / Hloušek Jan (Škoda Fabia RS Rally2) + 1.301
9. Březík Adam / Krajča Ondřej (Škoda Fabia RS Rally2) + 1.305
10. Neubauer H. / Ettel Bernhard (Škoda Fabia RS Rally2) + 1.859
11. Paddon Hayden / Kennard John (NZL, Hyundai i20 N Rally2) + 2.029
12. Pech Václav / Uhel Petr (Škoda Fabia R5) + 2.242
13. László Martin / Bán Viktor (HUN, Škoda Fabia RS Rally2) + 2.767
14. Mabellini A. / Lenzi Virginia (ITA, Škoda Fabia RS Rally2) + 2.872
15. Armstrong Jon / Treacy Eoin (IRL, Ford Fiesta Rally2 MkII) + 2.904
16. Jirásek Aleš / Machů Petr (Škoda Fabia R5) + 3.335
17. von Thurn und Taxis A. / Christian Frank (DEU, Škoda Fabia RS Rally2) + 3.531
18. Kołtun J. / Pleskot I.(POL, Škoda Fabia RS Rally2) + 4.122
19. Vlček Martin / Kunst Jakub (Hyundai i20 N Rally2) + 4.914
20. Jirovec Jakub / Jindra Petr (Toyota GR Yaris Rally2) + 7.170

Barum Czech Rally Zlín 2024: Stříteský si dojel pro titul. Kopecký až devátý (2024)
Top Articles
Craigslist Hutchinson Ks
Bedrohung nach § 241 StGB: Definition und Strafmaß
Fighter Torso Ornament Kit
Kostner Wingback Bed
Star Wars Mongol Heleer
Ups Stores Near
Uca Cheerleading Nationals 2023
Wizard Build Season 28
Www.politicser.com Pepperboy News
Usborne Links
How to change your Android phone's default Google account
Teenbeautyfitness
Hertz Car Rental Partnership | Uber
Sportsman Warehouse Cda
Merlot Aero Crew Portal
GAY (and stinky) DOGS [scat] by Entomb
Xrarse
Rubfinder
Wmlink/Sspr
Used Wood Cook Stoves For Sale Craigslist
Winterset Rants And Raves
Discover Westchester's Top Towns — And What Makes Them So Unique
Gdlauncher Downloading Game Files Loop
TBM 910 | Turboprop Aircraft - DAHER TBM 960, TBM 910
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Home
Raw Manga 1000
Obituaries, 2001 | El Paso County, TXGenWeb
FSA Award Package
Red Sox Starting Pitcher Tonight
Craigslist Cars And Trucks Mcallen
2430 Research Parkway
Craigslist Maryland Baltimore
Cheap Motorcycles Craigslist
Metro 72 Hour Extension 2022
Hermann Memorial Urgent Care Near Me
Missouri State Highway Patrol Will Utilize Acadis to Improve Curriculum and Testing Management
Soulstone Survivors Igg
Vivek Flowers Chantilly
Blackstone Launchpad Ucf
Costco Gas Foster City
Grizzly Expiration Date Chart 2023
Senior Houses For Sale Near Me
Gas Buddy Il
Europa Universalis 4: Army Composition Guide
Craigslist Pet Phoenix
Advance Auto.parts Near Me
Verizon Forum Gac Family
Strawberry Lake Nd Cabins For Sale
Optimal Perks Rs3
Coldestuknow
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6336

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.